Locaties

Club Allure

De eerste locatie van LaLoca in Apeldoorn is alweer een feit. En wat voor een locatie: de sfeervolle club in het centrum van Apeldoorn. Deze tent is normaal gesproken erg geliefd bij 21+. Maar er wordt speciaal voor jullie een uitzondering gemaakt. Een supervet feest in de Allure is nu al verzekerd.

Adresgegevens:
Club Allure
Hoofdstraat 165-B,
7311 AW Apeldoorn

T 055 5790725
I www.allure-apeldoorn.nl

Club X

Eindelijk! LaLoca in Deventer. En.. Club X opent haar deuren voor LaLoca, dus voor 15+ in regio Deventer. Club X is een trendy club voor 21 jaar en ouder, waar je elk weekend uit je dak kunt gaan op de lekkerste clubbeats, Latin House, R&B, Old Skool en Top-40 muziek. Club X bevindt zich in het voormalige pand van Luxor Plaza op de Brink in hartje Deventer. De overname is meer dan alleen een nieuwe naam en een likje verf. Zo heeft het complete interieur een transformatie ondergaan tot een trendy en intieme club. Er is flink geïnvesteerd in licht en geluid en dankzij het nieuwe deurbeleid van Club X kan je genieten van een gezellige, ongedwongen sfeer. 

Adresgegevens:
Club X
Brink 20,
7411 ER Deventer

T 0570 641313
I www.clubxdeventer.nl
M info@clubxdeventer.nl

Club Manzo

Regeren is vooruitzien en stilstand is achteruitgang is de slogan van Club Manzo. Daarom blijft Club Manzo vernieuwd, innovatief en creatief, maar vooral de leukste club in Apeldoorn om jouw weekend te vieren. Met nieuwe concepten, te gekke artiesten en leuke extra’s!
Club Manzo is meer dan een club met lekkere muziek. Club Manzo is beleving, sfeer en ambiance. De thema-avonden en speciale aankleding zorgen voor nog meer sfeer. Een uitgaansavond wordt een echt feest met de verrassende aankleding, beleving, muziek en lekkere drankjes van Club Manzo.

Dit alles maakt Club Manzo meer dan perfect voor LaLoca Apeldoorn.

Adresgegevens:
Club Manzo
Hoofdstraat 186-188,
7311 BD Apeldoorn

T 055 5766000
I www.manzo.nl
M info@manzo.nl

Rontgen

Röntgen staat al jaren het meest bekend om de vrijdag- en zaterdagnachten. Dan gaan ze door tot in de kleine uurtjes met de resident DJ's of bekende DJ's.  De avonden en nachten worden compleet gemaakt door de barkeepers en barkeepsters en sfeer door de mooie uitstraling van de uitgaansgelegenheid. Een perfecte locatie voor LaLoca in Apeldoorn.

Adresgegevens:
Rontgen
Hoofdstraat 171-B,
7311 AZ Apeldoorn

T 055 5222312
I www.rontgencafe.nl
 

Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World, daarvoor Six Flags Holland, daarvoor Walibi Flevo en nog langer geleden de Flevohof.

Onder de naam de Flevohof is het park ooit begonnen als boerderijpark waar stedelingen kennis konden maken met de landbouw. Toen de Flevohof begin jaren negentig failliet ging, werd het park overgenomen door de Walibi Group en hernoemd tot Walibi Flevo. Deze groep werd in 1998 overgenomen door Premier Parks en het park veranderde in 2000 in Six Flags Holland. Vanaf seizoen 2005 tot en met seizoen 2010 was het park bekend onder de naam Walibi World. Sinds seizoen 2011 heet het park Walibi Holland. De meeste attracties, waaronder veel achtbanen en andere 'thrill rides', stammen uit de Walibi Flevo- en Six Flags-periode. De laatste jaren probeert het park zich meer te presenteren als familiepark.

Op het naastgelegen evenemententerrein, oorspronkelijk ontwikkeld door Scouting Nederland voor de Europese Jamboree van 1994 en de Wereldjamboree van 1995, organiseerde zij tevens de Nationale Jamboree van 2000, alsmede de Scout-In's van 1990, 1992, 1995 en 1997 . Verder is het sinds 1993 de locatie van het muziekfestival Lowlands, sinds 1996 van de christelijke conferentie Opwekking en sinds 2007 van Fields of Rock. Ook vindt op dit terrein vanaf 2011 muziekfestival Defqon.1 plaats.    

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

  • Brayan van den Berg waneer is volgende feest?
  • LaLoca Crew ER IS GEEN VOORVERKOOP. KAARTEN KUN JE GEWOON AAN DE DEUR KOPEN.
  • anne Hardeman Waar kan je de kaartjes halen?
  • nordin amrabat volgende keer beetje reaggetton dahh
  • nordin amrabat swag ieks
  • dirk de wit wie la loca apeldoorn in de rontgen ????? ping : 2713e980
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten