Locaties

Club The Level

Elke echte Arnhemmer heeft wel is van Club The Level gehoord. Maar misschien ben je er nog nooit geweest. Zonde. Het is echt een geweldige discotheek met veel uitstraling.

The Level is een ideale locatie voor de feesten van La Loca Arnhem. Voor een groot schoolfeest is veel ruimte nodig, en daar hoef je je bij The Level geen zorgen om te maken. Er gaat namelijk 1.800 man in deze club! Ook beschikt The Level over een groot aantal indrukwekkende lichtshows, met onder andere een aantal Lasers.

Kortom: alles wat 'Het Schoolfeest der Schoolfeesten' nodig heeft is aanwezig in The Level! Het gaat een spectaculair feest worden!

Club The Level is gevestigd aan de Luthersestraat 9 in Arnhem (een zijstraat van de Korenmarkt).

 

The Dome

The Dome Event Centre; een nieuw, uniek evenementencentrum met internationale allure die op 2 april 2016 haar deuren opent aan de Luthersestraat 9, een zijstraat van de welbekende Korenmarkt, in het centrum van Arnhem. Midden in het hart van het uitgaansleven zal The Dome op een ongeëvenaarde manier inspelen op de wensen en behoeften van haar gast. Met een interieur wat zorgvuldig is afgestemd op hetmeegeven van een sensationele ervaring, zal de beleving al beginnen aan de buitenkant. Als pionier in de bedrijfstak zal The Dome het belevingsniveau naar een “next level” brengen met behulp van de nieuwste, uiterst innovatieve technologieën. De perfecte locatie voor LaLoca vanaf april 2016!

Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World, daarvoor Six Flags Holland, daarvoor Walibi Flevo en nog langer geleden de Flevohof.

Onder de naam de Flevohof is het park ooit begonnen als boerderijpark waar stedelingen kennis konden maken met de landbouw. Toen de Flevohof begin jaren negentig failliet ging, werd het park overgenomen door de Walibi Group en hernoemd tot Walibi Flevo. Deze groep werd in 1998 overgenomen door Premier Parks en het park veranderde in 2000 in Six Flags Holland. Vanaf seizoen 2005 tot en met seizoen 2010 was het park bekend onder de naam Walibi World. Sinds seizoen 2011 heet het park Walibi Holland. De meeste attracties, waaronder veel achtbanen en andere 'thrill rides', stammen uit de Walibi Flevo- en Six Flags-periode. De laatste jaren probeert het park zich meer te presenteren als familiepark.

Op het naastgelegen evenemententerrein, oorspronkelijk ontwikkeld door Scouting Nederland voor de Europese Jamboree van 1994 en de Wereldjamboree van 1995, organiseerde zij tevens de Nationale Jamboree van 2000, alsmede de Scout-In's van 1990, 1992, 1995 en 1997 . Verder is het sinds 1993 de locatie van het muziekfestival Lowlands, sinds 1996 van de christelijke conferentie Opwekking en sinds 2007 van Fields of Rock. Ook vindt op dit terrein vanaf 2011 muziekfestival Defqon.1 plaats.  

Manhattan

Discotheek Manhattan is al tientallen jaren een begrip in Arnhem en verre omgeving.

Manhattan staat bekend om de gezellige sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de geweldige deejays die elk weekend Manhattan van onder tot boven rocken! Voor elke muziekliefhebber knalt er wel wat uit het beruchte soundsystem.

Enkele jaren geleden riep het blad Revu Manhattan nog uit tot Nachttempel van Nederland en ze doen er alles aan om deze reputatie hoog te houden! Kom het vooral zelf bekijken, beluisteren en vooral meemaken tijdens de speciale LaLoca Events…

It’s time to Seize The Night in Manhattan!

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

  • leroy de jonge uit de laar west
  • leroy de jonge kut ginger matthijs
  • Matthijs Verburgt Hou je bek Leroy
  • leroy de jonge wanneer komt er weer laloca
  • Andre Linden Wanneer is de volgende laloca?
  • pam welgraven Helaas komen we er nu pas achter dat, door een fout in het systeem, niet alle foto's van 27 oktober online staan. De foto's van 27-10 en van 23-12 komen zo snel mogelijk online. Nog even geduld!
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten