LaLoca stopt in Den Bosch

Veel van jullie hadden het waarschijnlijk al verwacht. Maar na veel zoeken, overleg, nieuwe en slechte ideeen, hebben we toch moeten besluiten te stoppen met LaLoca in Den Bosch. Er was geen geschikte locatie meer beschikbaar en zo nog meerdere redenen. Heel erg bedankt voor de fantastische sfeervolle feesten! Misschien tot ooit in de toekomst, of in een andere stad.

Foto's online
Alle foto's van het afgelopen feest staan weer online, allemaal gewoon op deze website. Log je dus snel in (als je dit nog nooit hebt gedaan moet je eerst even een account aanmaken) en kom weer in de sfeer van het feest!

Twitter actie
LaLoca is nu ook te vinden op Twitter. Om de 8 followers wordt één vrijkaart weggeven door te loten tussen deze 8 mensen!
Ook kan je vrijkaarten winnen door snel lid te worden van de LaLoca hyve en te klikken op Ich bin dabei! Er worden meerdere vrijkaarten weggegeven.
Het Schoolfeest der Schoolfeesten
LaLoca organiseert de grootste schoolfeesten in de omgeving. Vandaar dat het ook wel 'Het schoolfeest der schoolfeesten' wordt genoemd. LaLoca Den Bosch is dus het overkoepelende schoolfeest van alle scholen in Den Bosch, omdat het een schoolfeest voor alle middelbare scholen uit de omgeving is. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang krijgt tot LaLoca als je jonger dan veertien jaar bent. Iedereen vanaf veertien jaar uit Den Bosch en omgeving is welkom.


Website

De website bestaat uit de volgende tabs

 • Foto: de foto's worden in de nacht van het feest nog online gezet. Op de pagina staan albums met foto's van alle feesten.
 • Agenda: alle belangrijke informatie over het volgende feest kort samengevat
 • Members: hier kun je andere members zien. Door op het hyveslinkje achter een member te klikken kom je op zijn of haar hyves terecht. Op die manier kun je snel nieuwe leeftijdsgenoten uit Den Bosch leren kennen.
 • Locaties: informatie over de locaties van LaLoca Den Bosch.
 • DJ's: informatie over de DJ's
 • Contact: hier staat uitgelegd hoe je in contact kan komen met  LaLoca.

Inloggen
Bovenin op deze website kun je inloggen. Als je dat voor het eerst doet, moet je even een account aanmaken. Dit kost je misschien een minuutje, maar het is wel heel handig voor de toekomst. Je kunt als lid namelijk de foto's bekijken, een berichtje in de shoutbox plaatsen en je ontvangt automatisch de flyer van het volgende feest. Ook kom je als lid automatisch op de memberlijst te staan, zodat andere members je makkelijk kunnen vinden op hyves.


Vragen?

Wil je iets weten wat niet op deze website staat? Wil je gewoon even wat aan de crew kwijt? Via de contactpagina kun je ons een bericht sturen. Je kunt ook mailen naar denbosch@laloca.nl.


 

volgende feest

datum: onbekend
THE END
Talent Factory
21:00 - 02:00 uur

shoutbox

 • Max Snijder LALOCA IS DE BOM
 • Lisa B├Ącker is volgende laloca nou 14 of 15 plus?
 • Jasper van de Loo toch gezellig met ze alle volgende dag kater in de klas.
 • roberto damen wowow wa denke jullie dak dan nog leef volgende dag op school?
 • Jasper van de Loo haha 15+, zalig.
 • eline lurling Ga dr nog maar nie van uit dat het de 22ste is hoor, want da zal nog wel 100x veranderen. en dan is het nie eens vakantie.
 • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten