Locaties

Talent Factory

De Talent Factory groeit steeds meer onder jongeren!

De Talent Factory is gevestigd in een mooie Scheepsfabriek achter de Verkade Fabriek.
De fabriek wordt voor elke feest omgetoverd tot een hippe uitgaanslocatie!
Zo hebben we de ene keer een housefeest binnen deze locatie en de andere keer een hiphop of dansfeest met vette beats en DJ's!
De Talent Factory is verder bijzonder omdat het een industriele uitstraling heeft, dicht bij het station ligt en tot 4 uur 's-Nachts open mag zijn.
Daarnaast kunnen er maar liefst maximaal 1000 personen tegelijk feesten.
Heb je zelf ideeen om een leuk feest of originele activiteit te organiseren dan kan krijg je de locatie gratis van ons!

Kortom, de Talent Factory is 'The place to be', om lekker feesten en om een leuke feest te organiseren.

De Talent Factory is gevestigd aan de Buitendijk 2.


 

De Drie Gezusters

De Drie Gezusters begint een begrip te worden in Nederland. De combinatie van een luxueus grand cafe met het partygevoel van een feestkroeg biedt een garantie voor gezelligheid. Inmiddels staat De Drie Gezusters in onder meer Groningen, Amsterdam, Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven synoniem voor een perfect geslaagd avondje uit. Enschede en Almelo staan op de planning.

Sinds 15 september 2005 is De Drie Gezusters Den Bosch geopend. Het was een knallende opening en wat is De Drie Gezusters sindsdien omarmd door de bewoners van Den Bosch en omstreken. Het ontbrak Den Bosch nog aan een grote, spraakmakende uitgaansgelegenheid waar mensen van ver op af komen. Het grote pand in het centrum van de stad telt drie verschillende zalen die ieder hun eigen draai aan het begrip feest geven. De Apres-ski waar het feest ongekend is, waar de meezingers afgewisseld worden met herkenbare beats. De club, met zijn twee verdiepingen. En tenslotte de Pub, kenmerkend voor alle Drie Gezusters in Nederland. Hier is ruimte voor een rustmoment, even zitten en genieten van de gezelligheid.

Sta je even stil aan de bar? Dan laten we je alsnog bewegen middels de draaiende bars, die je overal in het pand tegenkomt.

Drie Gezusters Den Bosch is gevestigd aan de Karrenstraat 77-81.

 


Club CinQ

Aan een van de beroemdste pleinen van Nederland, de Parade, zit Club CinQ. Een hip cafe dat al van ver opvalt door de paarse verlichting. Na 21:00 wordt het cafe omgetoverd tot een vette club. De verhoogde DJ-booth, de trendy verlichte spiegelbar en verlichte dansvloer zal voor een superavond zorgen!
Kortom: alles wat 'Het Schoolfeest der Schoolfeesten' nodig heeft is aanwezig in The Level! Het gaat een spectaculair feest worden!

Club CinQ is gevestigd aan de Parade 5, op de stapstraat van Den Bosch.

volgende feest

datum: onbekend
THE END
Talent Factory
21:00 - 02:00 uur

shoutbox

  • Max Snijder LALOCA IS DE BOM
  • Lisa B├Ącker is volgende laloca nou 14 of 15 plus?
  • Jasper van de Loo toch gezellig met ze alle volgende dag kater in de klas.
  • roberto damen wowow wa denke jullie dak dan nog leef volgende dag op school?
  • Jasper van de Loo haha 15+, zalig.
  • eline lurling Ga dr nog maar nie van uit dat het de 22ste is hoor, want da zal nog wel 100x veranderen. en dan is het nie eens vakantie.
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten