Volgende feest: na de zomervakantie

De datum van de volgende LaLoca Deventer is nog niet bekend. Wel is besloten dat de minimumleeftijd verlaagd wordt naar 14 jaar. Op deze manier kunnen er nog meer scholieren naar LaLoca Deventer komen. Waarschijnlijk zal het volgende feest na de zomervakantie (in september) plaatsvinden. Als de definitieve datum bekend is zal dat op deze website bekend worden gemaakt.

Twitter actie
LaLoca is ook te vinden op Twitter. Om de 8 followers wordt één vrijkaart weg gegeven door te loten tussen deze 8 mensen! Ook kan je vrijkaarten winnen door snel lid te worden van onze hyves en een reactie achter te laten! Er worden meerdere vrijkaarten weggegeven.

Meer informatie over het volgende feest volgt binnenkort.
Het Schoolfeest der Schoolfeesten
LaLoca organiseert de grootste schoolfeesten in de omgeving. Vandaar dat het ook wel 'Het schoolfeest der schoolfeesten' wordt genoemd. LaLoca Deventer is dus het overkoepelende schoolfeest van alle scholen in Deventer, omdat het een schoolfeest voor alle middelbare scholen uit de omgeving is. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang krijgt tot LaLoca als je jonger dan vijftien jaar bent. Iedereen vanaf vijftien jaar uit Deventer en omgeving is welkom.

Website
De website bestaat uit de volgende tabs

 • Foto: de foto's worden in de nacht van het feest nog online gezet. Op de pagina staan albums met foto's van alle feesten.
 • Agenda: alle belangrijke informatie over het volgende feest kort samengevat
 • Members: hier kun je andere members zien. Door op het hyveslinkje achter een member te klikken kom je op zijn of haar hyves terecht. Op die manier kun je snel nieuwe leeftijdsgenoten uit Deventer leren kennen.
 • Locaties: informatie over de locaties van LaLoca Deventer.
 • DJ's: informatie over de DJ's
 • Contact: hier staat uitgelegd hoe je in contact kan komen met LaLoca.

Inloggen
Bovenin op deze website kun je inloggen. Als je dat voor het eerst doet, moet je even een account aanmaken. Dit kost je misschien een minuutje, maar het is wel heel handig voor de toekomst. Je kunt als lid namelijk de foto's bekijken, een berichtje in de shoutbox plaatsen en je ontvangt automatisch de flyer van het volgende feest. Ook kom je als lid automatisch op de memberlijst te staan, zodat andere members je makkelijk kunnen vinden op hyves


Vragen?
Wil je iets weten wat niet op deze website staat? Wil je gewoon even wat aan de crew kwijt? Via de contactpagina kun je ons een bericht sturen. Je kunt ook mailen naar deventer@laloca.nl.
 

volgende feest

datum: onbekend
SEPTEMBER 2011
Club X
21:00 - 02:00 uur

shoutbox

 • C. amaru shakur wanneer weer in deventer dan?
 • Bart Meerveld Wanneer weer? Was sowieso goed!
 • Peter . Was VET!
 • Simone de Jong eindelik vette party!! zin in!
 • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten