GROOTSTE 14+ FESTIVAL

School zit er bijna op, de zomer komt eraan. Tijd voor het grootste festival vanaf 14 jaar: OUT OF CONTROL!! Walibi Holland en LaLoca Events presenteren het dikste feest van de zomer.

KORTING
Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar en met de code WH201CONTROL ontvang je ook nog eens € 6 korting (speciaal voor LaLoca-ers)! Deze korting vul je in bij stap 3 via deze link.

LINE-UP EN MEER
Het terrein is geopend vanaf 10.00 uur en het échte feest is van 18:00 tot 23:00 uur. De party maken we compleet samen met: Billy the Kit, Yellow Claw, Mr. Polska, Yes-r ft. Alvita en de hosts, de Avondploeg van SLAM!FM. Het feest wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow!

MEER OVER DIT FEEST: 
Out of Control
Info over line-up
Tickets met korting

Het volgende feest in Hengelo is pas na de zomervakantie.
Het Schoolfeest der Schoolfeesten
LaLoca organiseert de grootste schoolfeesten in de omgeving. Vandaar dat het ook wel 'Het schoolfeest der schoolfeesten' wordt genoemd. LaLoca Hengelo is dus het overkoepelende schoolfeest van alle scholen in Hengelo, omdat het een schoolfeest voor alle middelbare scholen uit de omgeving is. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang krijgt tot LaLoca als je jonger dan veertien jaar bent. Iedereen vanaf veertien jaar uit Hengelo en omgeving is welkom.

 

Website
De website bestaat uit de volgende tabs

 • Foto: de foto's worden in de nacht van het feest nog online gezet. Op de pagina staan albums met foto's van alle feesten.
 • Agenda: alle belangrijke informatie over het volgende feest kort samengevat
 • Members: hier kun je andere members zien. Door op het hyveslinkje achter een member te klikken kom je op zijn of haar hyves terecht. Op die manier kun je snel nieuwe leeftijdsgenoten uit Hengelo leren kennen.
 • Locaties: informatie over de locaties van LaLoca Hengelo.
 • DJ's: informatie over de DJ's
 • Contact: hier staat uitgelegd hoe je in contact kan komen met  LaLoca.

 

Inloggen
Bovenin op deze website kun je inloggen. Als je dat voor het eerst doet, moet je even een account aanmaken. Dit kost je misschien een minuutje, maar het is wel heel handig voor de toekomst. Je kunt als lid namelijk de foto's bekijken, een berichtje in de shoutbox plaatsen en je ontvangt automatisch de flyer van het volgende feest. Ook kom je als lid automatisch op de memberlijst te staan, zodat andere members je makkelijk kunnen vinden op hyves.

 

Vragen?
Wil je iets weten wat niet op deze website staat? Wil je gewoon even wat aan de crew kwijt? Via de contactpagina kun je ons een bericht sturen. Je kunt ook mailen naar hengelo@laloca.nl.

volgende feest

datum: onbekend
LOCATIE ONBEKEND
Club Merlijn
- uur

shoutbox

 • Melvin Boender Hengelo, bedankt voor het losgaan op DJ Stino en ik!(:
 • Daan van Dijken Wil je de orginele foto waar jij opstaat ontvangen? stuur mij dan even een bericht + de beschrijving van je foto naar: Twitter: daanvandijken of Hyves: daantennis.hyves.nl of Facebook: Daan van Dijken
 • Daan van Dijken Was een topavond in Hengelo! Tot snel allemaal! Groetjes Daan (de fotograaf:)
 • marissa ten brink was super op naar december
 • Chaelle Kroeze laloca was beste
 • LaLoca Crew Voor bustijden en vertrekpunten zie: laloca.nl/vervoer
 • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten