Fajah Lourens (o.a. GTST)

Grote bekendheid kreeg Fajah door haar rol als Yasmin Fuentes in Goede Tijden Slechte Tijden, maar naast actrice is zij ook (lingerie)model, presentatrice, zakenvrouw én deejay.

Naast haar bekende rol in GTST speelde zij onder meer een gastrol in Costa, Kees & Co en Shouf Shouf! de serie. Ook nam Fajah deel aan een pokertelevisieshow bij Veronica en nam zij in 2008 deel aan het derde seizoen van 71° graden Noord.

In 2011 beleefde Fajah haar filmdebuut in de Nederlandse film Stiletto’s, waarin zij de hoofdrol vertolkt. Daarnaast speelde zij in 2011 een agente van Interpol in de film Amsterdam Heavy, die in mei 2011 in première ging tijdens het Filmfestival van Cannes.

Fajah won in 2003 de “Spits Talent Award”, werd in 2010 door de luisteraars van Radio 538 verkozen tot meest sexy moeder van Nederland én is titelhoudster wat betreft coverbabe van meest verkochte exemplaren van het tijdschrift FHM.

Ook heeft Fajah twee afleveringen deelgenomen aan het nieuwe BNN programma ‘De Man Met De Hamer’ dat er op is gericht om te zien hoe ver BN’ers gaan om geld op te halen voor het goede doel.

Tevens is Fajah één van de lingeriemodellen van het merk Sapph. 

Fajah Lourens (o.a. GTST)

Terug naar het overzicht

volgende feest

datum: onbekend
LOCATIE ONBEKEND
Club Merlijn
- uur

shoutbox

  • Melvin Boender Hengelo, bedankt voor het losgaan op DJ Stino en ik!(:
  • Daan van Dijken Wil je de orginele foto waar jij opstaat ontvangen? stuur mij dan even een bericht + de beschrijving van je foto naar: Twitter: daanvandijken of Hyves: daantennis.hyves.nl of Facebook: Daan van Dijken
  • Daan van Dijken Was een topavond in Hengelo! Tot snel allemaal! Groetjes Daan (de fotograaf:)
  • marissa ten brink was super op naar december
  • Chaelle Kroeze laloca was beste
  • LaLoca Crew Voor bustijden en vertrekpunten zie: laloca.nl/vervoer
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten