Locaties

Club Merlijn

Club Merlijn in combinatie met Clubcafé Merlijn in Hengelo is één van de meest toonaangevende uitgaanscentra van het oosten des lands. Elke vrijdag- en zaterdagavond draaien DJ’s in (CLUB)Café Merlijn de beste dance 90's en hits van deze eeuw en in Club Merlijn draaien  DJ's de lekkerste dance, urban en electric. Regelmatig worden de DJ's vergezeld van percussionisten en saxefonisten om iedereen helemaal uit z'n dak te laten gaan. Op de vrijdagavonden zijn er regelmatig gastoptredens van o.a. Sidney Samsom, Erick E, Luciën Foort, Ricky Rivaro, Vato Gonzales, Marcella en meer van deze grote DJ's, die er een waar dancefeest van maken.

Club Merlijn beschikt over vijf moderne bars, is aangekleed met chique kroonluchters en bevat uiteraard perfecte licht- en geluidsapparatuur. Het personeel is vriendelijk en de gasten voelen zich veilig en op hun gemak. 

Club Merlijn hanteert een strak deurbeleid waaronder correcte kleding en een minimale leeftijd van 23 jaar. Speciaal voor de landelijke feestenorganisatie LaLoca opent Club Merlijn haar deuren voor alle middelbare scholieren uit de omgeving vanaf 14 jaar.

Dit alles maakt deze mooie club ook de perfecte locatie voor de spectaculaire feesten van LaLoca.

 

Club Merlijn is gevestigd aan de Langestraat 16 in Hengelo.

 

 

Walibi Holland

 

Walibi Holland is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World, daarvoor Six Flags Holland, daarvoor Walibi Flevo en nog langer geleden de Flevohof.

Onder de naam de Flevohof is het park ooit begonnen als boerderijpark waar stedelingen kennis konden maken met de landbouw. Toen de Flevohof begin jaren negentig failliet ging, werd het park overgenomen door de Walibi Group en hernoemd tot Walibi Flevo. Deze groep werd in 1998 overgenomen door Premier Parks en het park veranderde in 2000 in Six Flags Holland. Vanaf seizoen 2005 tot en met seizoen 2010 was het park bekend onder de naam Walibi World. Sinds seizoen 2011 heet het park Walibi Holland. De meeste attracties, waaronder veel achtbanen en andere 'thrill rides', stammen uit de Walibi Flevo- en Six Flags-periode. De laatste jaren probeert het park zich meer te presenteren als familiepark.

Op het naastgelegen evenemententerrein, oorspronkelijk ontwikkeld door Scouting Nederland voor de Europese Jamboree van 1994 en de Wereldjamboree van 1995, organiseerde zij tevens de Nationale Jamboree van 2000, alsmede de Scout-In's van 1990, 1992, 1995 en 1997 . Verder is het sinds 1993 de locatie van het muziekfestival Lowlands, sinds 1996 van de christelijke conferentie Opwekking en sinds 2007 van Fields of Rock. Ook vindt op dit terrein vanaf 2011 muziekfestival Defqon.1 plaats.    

volgende feest

datum: onbekend
LOCATIE ONBEKEND
Club Merlijn
- uur

shoutbox

  • Melvin Boender Hengelo, bedankt voor het losgaan op DJ Stino en ik!(:
  • Daan van Dijken Wil je de orginele foto waar jij opstaat ontvangen? stuur mij dan even een bericht + de beschrijving van je foto naar: Twitter: daanvandijken of Hyves: daantennis.hyves.nl of Facebook: Daan van Dijken
  • Daan van Dijken Was een topavond in Hengelo! Tot snel allemaal! Groetjes Daan (de fotograaf:)
  • marissa ten brink was super op naar december
  • Chaelle Kroeze laloca was beste
  • LaLoca Crew Voor bustijden en vertrekpunten zie: laloca.nl/vervoer
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten