GROOTSTE 14+ FESTIVAL OOIT

School zit er bijna op, de zomer komt eraan. Tijd voor het grootste festival vanaf 14 jaar: OUT OF CONTROL!! Walibi Holland en LaLoca Events presenteren het dikste feest van de zomer.

KORTING
Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar en met de code WH201CONTROL ontvang je ook nog eens € 6 korting (speciaal voor LaLoca-ers)! Deze korting vul je in bij stap 3 via deze link.

LINE-UP EN MEER
Het terrein is geopend vanaf 10.00 uur en het échte feest is van 18:00 tot 23:00 uur. De party maken we compleet samen met: Billy the Kit, Yellow Claw, Mr. Polska, Yes-r ft. Alvita en de hosts, de Avondploeg van SLAM!FM. Het feest wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow!

MEER OVER DIT FEEST: 
Out of Control
Info over line-up en de bezoekers
Tickets met korting

Het volgende feest in Hilversum zelf is pas na de zomervakantie.  
LaLoca organiseert de grootste feesten voor scholieren in de omgeving met een fantastische sfeer. Ons doel is om jou optimaal te laten genieten van dé tijd van je leven. LaLoca is het overkoepelende schoolfeest van alle scholen in Hilversum en omgeving. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang krijgt tot LaLoca als je jonger dan veertien jaar bent. Iedereen vanaf veertien jaar uit Hilversum en omgeving is welkom.

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

  • Pad Anmanee wanneer komt laloca in hilversum?
  • LaLoca Crew De voorverkoop is dicht. Kaarten zijn vanvond nog aan de deur en in de bus verkrijgbaar!
  • esra v veen super dat er ook bussen vanuit baarn rijden
  • peter jansma 21e ben ik erbij!
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten