Locaties

De Kei


De Kei is een perfecte locatie voor La Loca omdat daar vrijwel alles mogelijk is. Er zijn meerdere zalen waardoor La Loca er een enorm groot feest kan neerzetten. Dat past dus goed bij Het schoolfeest der schoolfeesten. Want dit hoort ook groot te zijn. Het is immers een schoolfeest voor alle scholen in Ede!

Bij de feesten in De Kei zet La Loca zelf een drive-in show neer. Dat betekent dat er een vette licht- geluidschow wordt opgebouwd waardoor er een te gekke discotheek ontstaat. Hoeveel mensen er hier ook komen, er is altijd genoeg plek!

Zalencentrum De Kei is gevestigd aan de Peppelensteeg 12 in Ede. Kijk voor meer informatie op http://www.de-kei-ede.nl/.

 

Buitenzorg

LaLoca is back. En hoe! Met de sjieke locatie Buitenzorg belooft het nog meer 'het schoolfeest der schoolfeesten' in Ede worden. LaLoca zal dit mooie zalencentrum, woensdag de 25e, helemaal omtoveren tot een vette discotheek met een unieke uitstraling.
Buitenzorg bestaat al sinds 1895. Alles is tot het detail geregeld en zorgt voor de juiste sfeer. De 8 zalen van Buitenzorg, zorgen voor een grote capaciteit (800) en geven de genoemde sfeer weer. 
  
Buitenzorg is te vinden aan de Amsterdamseweg 19, in Ede natuurlijk.

 


Club Famous

Club Famous is de enige club en grootste locatie van Ede. Club Famous is een vrij nieuwe discotheek op het bekende Museumplein in Ede. 

Club Famous is een ideale locatie voor de feesten van LaLoca. Er is veel ruimte voor een groot feest en er is ideale apparatuur om er een spectaculaire avond van te maken.

Discotheek Club Famous is gevestigd aan de Stationsstraat 13c op het Museumplein Ede-Centrum. Kijk voor meer informatie op http://www.clubfamous.nl/.

Floor

Floor staat garant voor een fantastisch avondje uit. Floor zal bij de feesten van LaLoca worden omgetoverd tot een mooie en gezellige locatie. Overal zal aan worden gedacht. De perfecte, en misschien wel enige, echte uitgaanslocatie van Lunteren tijdens LaLoca.

Petticoat

Petticoat is de gezelligste bar/discotheek in Ede. Petticoat bestaat uit twee gedeeltes. Boven bevindt zich het gezellige café waar je onder het genot van een drankje gezellig met elkaar kan praten of gewoon lekker kan relaxen. Het café is elke vrijdagavond geopend. Zaterdag is de hele tent los en kan je rond 0.00 ook naar beneden waar de DJ staat en je lekker kan dansen. De Petticoat in combinatie met LaLoca staat garant voor feest.

Adresgegevens:
Petticoat
Nieuwe Stationsstraat 25
6711 AG Ede
T 0318 616 218

Walibi Holland

 

Walibi Holland is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World, daarvoor Six Flags Holland, daarvoor Walibi Flevo en nog langer geleden de Flevohof.

Onder de naam de Flevohof is het park ooit begonnen als boerderijpark waar stedelingen kennis konden maken met de landbouw. Toen de Flevohof begin jaren negentig failliet ging, werd het park overgenomen door de Walibi Group en hernoemd tot Walibi Flevo. Deze groep werd in 1998 overgenomen door Premier Parks en het park veranderde in 2000 in Six Flags Holland. Vanaf seizoen 2005 tot en met seizoen 2010 was het park bekend onder de naam Walibi World. Sinds seizoen 2011 heet het park Walibi Holland. De meeste attracties, waaronder veel achtbanen en andere 'thrill rides', stammen uit de Walibi Flevo- en Six Flags-periode. De laatste jaren probeert het park zich meer te presenteren als familiepark.

Op het naastgelegen evenemententerrein, oorspronkelijk ontwikkeld door Scouting Nederland voor de Europese Jamboree van 1994 en de Wereldjamboree van 1995, organiseerde zij tevens de Nationale Jamboree van 2000, alsmede de Scout-In's van 1990, 1992, 1995 en 1997 . Verder is het sinds 1993 de locatie van het muziekfestival Lowlands, sinds 1996 van de christelijke conferentie Opwekking en sinds 2007 van Fields of Rock. Ook vindt op dit terrein vanaf 2011 muziekfestival Defqon.1 plaats.    

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

  • Jamey Hartgers Tot Vanavond party ppl!! Heb r zin in :)
  • LaLoca Crew Er is geen voorverkoop. Je kunt je kaartje gewoon aan de deur kopen.
  • melissa lankhaar het was sowieso hard! op naar het volgende, wnnr is next?
  • melissa en tamara lalala . het was geweldig x tamara en melissa . Bericht
  • Abdoee addouti was leukk
  • Berdien van der wilt Saschaaaaa!(L)
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten