Locaties

El Sombrero

Bijna iedereen uit Nijmegen heeft wel is van El Sombrero gehoord. Maar misschien ben je er nog nooit geweest. Misschien door de leeftijd, misschien omdat niemand van je vrienden er heenging. Normaal is deze locatie erg geliefd bij 21+, maar alleen voor LaLoca maken ze nu een uitzondering met de leeftijd en gaan ze deze vette locatie aan ons laten zien. Maak gebruik van deze kans en ervaar de unieke sfeer van de combinatie LaLoca/El Sombrero.

El Sombrero is een ideale locatie voor de feesten van LaLoca dus een groot schoolfeest. Daar is ook veel ruimte voor nodig, en daar hoef je je bij de El Sombrero geen zorgen over te maken.

Kortom: alles wat 'Het Schoolfeest der Schoolfeesten' nodig heeft is aanwezig in El Sombrero! Het gaat een spectaculair feest worden!

El Sombrero is gevestigd aan de Molenstraat 67, in het centrum van Nijmegen.

Stretto

De tweede locatie van LaLoca in Nijmegen is alweer een feit. Dit keer het wat kleinere maar sfeervolle feestcafé in het centrum van Nijmegen. Ook deze tent is normaal gesproken erg geliefd bij 21+. Maar ook nu wordt er weer een uitzondering gemaakt voor jullie. Een supervet feest in de Stretto is verzekerd.

Jij bent welkom in het chique Stretto!

Feestcafé Stretto is gevestigd aan de Molenstraat 69, in het centrum van Nijmegen.

 

volgende feest

datum: onbekend
STEM JE DATUM HIERONDER
Stretto
- uur
Koop hier je kaartje

shoutbox

  • stefan heijmen van hoelaat tot hoelaat?q
  • LaLoca Crew EINDELIJK: LaLoca in Nijmegen. De 18e gaan we LOS in El Sombrero! B)
  • pj zikn ben sws dabei!
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten