Het Schoolfeest der Schoolfeesten
LaLoca organiseert de grootste schoolfeesten in de omgeving. Vandaar dat het ook wel 'Het schoolfeest der schoolfeesten' wordt genoemd. LaLoca Tilburg is dus het overkoepelende schoolfeest van alle scholen in Tilburg, omdat het een schoolfeest voor alle middelbare scholen uit de omgeving is. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang krijgt tot LaLoca als je jonger dan veertien jaar bent. Iedereen vanaf veertien jaar uit Tilburg en omgeving is welkom.


Website

De website bestaat uit de volgende tabs

  • Foto: de foto's worden in de nacht van het feest nog online gezet. Op de pagina staan albums met foto's van alle feesten.
  • Agenda: alle belangrijke informatie over het volgende feest kort samengevat
  • Members: hier kun je andere members zien. Door op het hyveslinkje achter een member te klikken kom je op zijn of haar hyves terecht. Op die manier kun je snel nieuwe leeftijdsgenoten uit Tilburg leren kennen.
  • Locaties: informatie over de locaties van LaLoca Tilburg.
  • DJ's: informatie over de DJ's
  • Hyves: door hier op te klikken ga je direct naar de officiele LaLoca hyve.
  • Contact: hier staat uitgelegd hoe je in contact kan komen met LaLoca.

Inloggen
Bovenin op deze website kun je inloggen. Als je dat voor het eerst doet, moet je even een account aanmaken. Dit kost je misschien een minuutje, maar het is wel heel handig voor de toekomst. Je kunt als lid namelijk de foto's bekijken, een berichtje in de shoutbox plaatsen en je ontvangt automatisch de flyer van het volgende feest. Ook kom je als lid automatisch op de memberlijst te staan, zodat andere members je makkelijk kunnen vinden op hyves.


Vragen?

Wil je iets weten wat niet op deze website staat? Wil je gewoon even wat aan de crew kwijt? Via de contactpagina kun je ons een bericht sturen. Je kunt ook mailen naar tilburg@laloca.nl.

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten