Heerlijk de herfst in!

De opening van jouw vakantie zit er alweer op! De eerste editie van LaLoca in Utrecht is, mede dankzij jullie, helemaal geslaagd. Het was een fantastische avond. Fantastische beats, mensen en locatie zorgde voor een super sfeer. De datum en locatie van het volgende feest zijn nog niet bekend. Later zal er meer informatie over het volgende feest op deze website komen.

Twitter actie
LaLoca is nu ook te vinden op Twitter. Om de 8 followers wordt één vrijkaart weggeven door te loten tussen deze 8 mensen!
Ook kan je vrijkaarten winnen door snel lid te worden van de LaLoca hyve en te klikken op Ich bin dabei! Er worden meerdere vrijkaarten weggegeven.
Het Schoolfeest der Schoolfeesten
LaLoca organiseert de grootste schoolfeesten in de omgeving. Vandaar dat het ook wel 'Het schoolfeest der schoolfeesten' wordt genoemd. LaLoca Utrecht is dus het overkoepelende schoolfeest van alle scholen in Utrecht en omgeving. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang krijgt tot LaLoca als je jonger dan veertien jaar bent. Iedereen vanaf veertien jaar uit Utrecht en omgeving is welkom.

Website

De website bestaat uit de volgende pagina's: Foto: de foto's worden in de nacht van het feest nog online gezet. Op de pagina staan albums met foto's van alle LaLoca-edities in Utrecht. Uiteraard staan de foto's er pas na het eerste feest op.
Agenda: alle belangrijke informatie over het volgende feest kort samengevat.
Members: hier kun je andere members zien. Door op het hyveslinkje achter een member te klikken kom je op zijn of haar hyves terecht. Op die manier kun je snel nieuwe leeftijdsgenoten uit Utrecht leren kennen.
Locaties: informatie over de locatie(s) van LaLoca Utrecht.
DJ's: informatie over de DJ's.
Hyves: door hier op te klikken ga je direct naar de officiele LaLoca hyve.
Contact: hier kun je een berichtje/vraag naar LaLoca sturen.

 

Inloggen
Bovenin op deze website kun je inloggen. Als je dat voor het eerst doet, moet je even een account aanmaken. Dit kost je misschien een minuutje, maar het is wel heel handig voor de toekomst. Je kunt als lid namelijk de foto's bekijken, een berichtje in de shoutbox plaatsen en je ontvangt automatisch de flyer van het volgende feest. Ook kom je als lid automatisch op de memberlijst te staan, zodat andere members je makkelijk kunnen vinden op hyves.

 

Vragen?
Wil je iets weten wat niet op deze website staat? Wil je gewoon even wat aan de crew kwijt? Via de contactpagina kun je ons een bericht sturen. Je kunt ook mailen naar utrecht@laloca.nl.

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

  • hanane van dijk Ik kan de foto's niet zien van 21 oktober?
  • Annelotte V. wanneer volgend feest?
  • kimrobin toedeloe ja inderdaad , waar zijn de foto's gebleven van het afgelopen feest??
  • meiisjee leukstee waar0m zyn err geen f0to's??
  • jordi horsten was lachee
  • MEISJE --- ewa ja
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten