OUT OF CONTROL FESTIVAL

Aan het einde van het schooljaar organiseert Walibi Holland een vette party om het zomerseizoen is even goed in te luiden! Je hebt met je ticket de gehele dag toegang tot het attractiepark.

PARTY
Het échte feest begint vanaf 18:00 tot 23:00. De party maken we compleet samen met: Billy the Kit, Yellow Claw, Mr. Polska en de Avondploeg van SLAM!FM met Daniel Lippens en Ivo van Breukelen.
Het feest wordt goed afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow!

FACEBOOK ACTIES
Blijf op de hoogte van alle Facebook acties rondom Out of Control. Klik op deelnemen en maak kans op één van de gewilde vrijkaarten!

Tot de 13e!
HET GROOTSTE EXAMENFEEST VAN NEDERLAND
LaLoca organiseert in samenwerking met Walibi Holland in 2012 het grootste examenfeest van Nederland. Dit feest gaat plaatsvinden in Walibi Holland en is bedoeld voor iedereen van 16 jaar en ouder. Het feest draagt de naam Out of Control.

GROOT DANSFEEST IN COMBINATIE MET PRETPARK
Het is een zeer bijzonder feest omdat het een groot dance event is in een pretpark waarbij ook nog eens veel attracties open zijn. Dit betekent dat je onder het genot van de heerlijke beats van bekende DJ's kunt chillen in een achtbaan of een reuzenrat.

EXTRA'S
De organisatie van Out of Control probeert er een zo spectaculair mogelijk feest van te maken. Zo krijg je de hele dag toegang tot het park en wordt het feest afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

VRAGEN?
Voor vragen kun je mailen naar info@laloca.nl. Je kunt ons ook bereiken door het contactformuliertje op deze website in te vullen.

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

  • Sophie Feldbrugge komen er veel mensen?
  • Sarah Frankel hoppa bus stopt voor. instappen en partyhardy!
  • Michiel bakker heerlijk. knallen met technoboy
  • anja arends niceee, kaartje al binnen
  • mirjam vd scheur 2 juni los met de meiden!!
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten