Locaties

't Haasje

't Haasje was de voormalige perfecte locatie voor een fantastisch editie LaLoca. Dit meer dan complete uitgaanscentrum is voor 18 jaar en ouder en uitermate geschikt voor iedereen uit Kampen, Zwolle en omgeving en is inmiddels vernieuwd naar Music Club Kampen. Alleen voor LaLoca wordt er een uitzondering gemaakt. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom in de discotheek, beachclub, feestcafé en de vele andere zalen van het voormalige 't Haasje. 

Adresgegevens:
't Haasje
Flevoweg 90,
8265 PL Kampen
T 038 331 38 26
I www.partyhotelhaasje.nl
M info@partyhotelhaasje.nl
 

Bloopers & Timeless

Van donderdag tot en met zaterdag wordt er gefeest samen met de DJ's, barkeepers, glazenhalers en garderobedames van Bloopers en Timeless. Op muziekgebied draaien de deejays van Bloopers alles wat er maar te vinden is. Van gezellig Nederlands tot Trance, van Kerst tot Rock en van Après-Ski tot Rap, het maakt allemaal niet uit als ze maar kunnen feesten. In Timeless wordt uitsluitend de dansbare muziek gedraaid. Kortom: gezelligheid, sfeer en feest staan garant in deze twee mooi uitgaanslocaties in Zwolle.
De perfecte ingredienten zijn bij een cominatie van deze twee locaties dus absoluut te vinden. Dat maakt het ook de plek bij uitstek voor LaLoca in Zwolle. 

Adresgegevens:
Bloopers / Timeless
Voorstraat 7-9, 13-15
8011 MK Zwolle
T 038 422 42 15
I www.stappeninzwolle.nl
M info@stappeninzwolle.nl

Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World, daarvoor Six Flags Holland, daarvoor Walibi Flevo en nog langer geleden de Flevohof.

Onder de naam de Flevohof is het park ooit begonnen als boerderijpark waar stedelingen kennis konden maken met de landbouw. Toen de Flevohof begin jaren negentig failliet ging, werd het park overgenomen door de Walibi Group en hernoemd tot Walibi Flevo. Deze groep werd in 1998 overgenomen door Premier Parks en het park veranderde in 2000 in Six Flags Holland. Vanaf seizoen 2005 tot en met seizoen 2010 was het park bekend onder de naam Walibi World. Sinds seizoen 2011 heet het park Walibi Holland. De meeste attracties, waaronder veel achtbanen en andere 'thrill rides', stammen uit de Walibi Flevo- en Six Flags-periode. De laatste jaren probeert het park zich meer te presenteren als familiepark.

Op het naastgelegen evenemententerrein, oorspronkelijk ontwikkeld door Scouting Nederland voor de Europese Jamboree van 1994 en de Wereldjamboree van 1995, organiseerde zij tevens de Nationale Jamboree van 2000, alsmede de Scout-In's van 1990, 1992, 1995 en 1997 . Verder is het sinds 1993 de locatie van het muziekfestival Lowlands, sinds 1996 van de christelijke conferentie Opwekking en sinds 2007 van Fields of Rock. Ook vindt op dit terrein vanaf 2011 muziekfestival Defqon.1 plaats.    

Music Club Kampen

De Music Club Kampen is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring op het gebied van uitgaan en live entertainment in de wijde regio. Ruim 20 jaar geleden al begonnen met de Pyramide/The Gate in Hoenderloo, werd vervolgens De Buitenwacht en Party Hotel 't Haasje in Kampen geexploiteerd. Van Andre Hazes tot Afro Jack traden er op. De kennis en ervaring opgedaan met deze locaties, heeft geleid tot de Music Club Kampen. Een locatie ingericht voor live concerten, die ruim van te voren worden aangekondigd. Dat houdt in dat de Music Club niet iedere zaterdag open is, maar alleen als er specifieke avonden worden georganiseerd. Onderscheidend binnen de Music Club is de 10 meter hoge Jupiler zaal met een capaciteit voor 1500 personen en een podium van 12 x 8 meter, waar de grootste live optredens en DJ's optimaal tot hun recht komen. 

Adresgegevens:
Music Club Kampen
Flevoweg 90,
8265 PL Kampen
T 038 331 38 26
I www.musicclubkampen.nl
M info@musicclubkampen.nl

volgende feest

Er is nog geen volgend feest in de agenda.

shoutbox

  • sanne de jong Valerio zeno moet komen
  • Laura Broeksema Hoe duur zijn de kaarten bij de deur ?
  • Laura Broeksema Valerio zeno! Moet komen
  • sanne de jong waarom kan ik nu geen kaarten voor 25 feb. bestellen gister kon dat nog wel? zijn ze uitverkocht? of gaat het hele feest niet meer door?
  • Maud Lohuis Rijden er geen bussen?
  • LaLoca Crew De kaarten bij Cigo zijn uitverkocht. Ze zijn alleen nog online en aan de deur verkrijgbaar.
  • alle reacties

mijn agenda

Het volgende feest wil ik op:

poll

Er zijn geen polls actief.

Copyright 2012 LaLoca schoolfeesten